OM OSS

VI LEVERER KVALITET FRA CARNEHL OG HARDOX

Om Carnehl

Carnehl er en ledende påbygger og hengerprodusent med fabrikker i Hannover og Wittstock i Tyskland. Carnehl var den første i verden som bygget den såkalte HALF-PIPE dumperkasse i HARDOX 450 og er fortsatt kjent som originalen av HARDOX 450 dumperkasser.

Med en årsproduksjon på ca 3000 enheter og 55 år i markedet, er de godt kjent for sine lette og sterke konstruksjoner. Odd Kolstad AS har stått som importør for Carnehl i Norge siden 2001 og har levert over 1000 enheter i Norge.

Hardox

Et nytt ekstra høyfast og slitesterkt stål, HARDOX 450, er benyttet til å utvikle en helt ny konstruksjon for lasteplan til lastebiler og dumpere. Lavere egenvekt, større slitestyrke og sikrere drift, er noen av egenskapene som poengteres. Stålet produseres av SSAB Oxelösund, og inngår i bedriftens nye materialkonsept for produsenter av kjøretøy, “HARDOX in my body“. Sikrere kjøretøy med mer slitesterke lasteplan blir resultatet.

Se etter HARDOX IN MY BODY sertifikatet for å forsikre deg om at produsent er godkjent av SSAB, da er du sikker på at produsenten benytter seg av HARDOX og at produktet holder riktig kvalitet.

Vi leverer HARDOX plater i alle tykkelser.